top of page

Verkrijgbaar in onze winkel

puur en authentieke

Tailoringlead.jpeg
24100-51+24101-51-D.jpg
Imùediate roest 1.1.jpg

Pak op maat

De Baerdemaeker beschikt over kledij in de maten van 40 tot en met 60, je hoeft dus geen schrik te hebben dat er niets voor jou tussen zit. Is je gewicht recent veranderd en wil je jouw kostuum laten vermaken op maat? Wij helpen de heren die bij onze kostuumwinkel binnenkomen graag met het aanpassen van hun kleding, zodanig dat het weer als gegoten zit. Van hemden tot strikken en van dassen tot bretellen, wij hebben alles in ons aanbod om jouw outfit perfect te maken!

Trouwkostuums

Op zoek naar een stijlvol trouwkostuum? Wim en Pui Yi staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de ideale outfit. Onze winkel heeft een uitgebreide selectie trouwkostuums in verschillende stijlen, kleuren en pasvormen. Van klassiek en tijdloos tot eigentijds en trendy, we helpen je graag bij het vinden van het perfecte kostuum dat past bij jouw persoonlijke smaak en het thema van de bruiloft.

Alle gelegenheden

Voor alle feestelijkheden zoals een doopfeest, communie, jubilee,… hebben we prachtige kostuums en bijpassende accessoires. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van een outfit die zowel comfortabel als stijlvol is voor deze heugelijke dagen.

Ook voor meer ingetogen gelegenheden, zoals begrafenissen of gedenkdiensten, begrijpen we het belang van respectvolle en gepaste kleding. Onze collectie omvat sobere kostuums en discrete hemden, zodat je met waardigheid en eerbied kunt verschijnen.

verkoop

Trouwkostuums verkrijgbaar in onze winkel

In onze winkel wordt speciale aandacht gegeven aan trouwpakken, en dit al meer dan 25 jaar. Onze collecties van  Immediate, Good Manners en Roberto Vincentti brengen de wow-factor met prachtige stoffenkeuze, mooie kleuren, speciaal afgewerkte knopen en een jonge snit. Met deze trouwpakken straal je en wordt je trouwdag gegarandeerd onvergetelijk.

Trouwkstuums

Een investering in de toekomst

Staat er voor jou ook een speciaal evenement op de planning en wil je daar de show stelen met een prachtig kostuum voor heren van onze kostuumwinkel? Kom dan bij ons langs om onze stijlvolle kledij zoals te passen .

Door een kostuum te kopen bij De Baerdemaeker, investeer je in een kledingstuk dat lang meegaat en op meerdere gelegenheden gedragen kan worden. Je hebt de vrijheid om het kostuum op maat te laten maken en aan te passen aan jouw specifieke wensen.

cropped-Logo-De-Baerdemaeker_edited.png
24116-76.jpg
bottom of page