top of page

Boek hieronder je afspraak 

We gaan jou van harte verwelkomen in onze winkel

Een pak kopen? 

Kies een moment waarbij we je begeleiden bij het ontdekken van je persoonlijke stijl.

Deze afspraak neemt ongeveer 1u 15min in beslag en zal doorgaan in onze winkel te Stationstraat 33, 9900 Eeklo

Stap 1 bij het kopen van een pak

Huurkleding kiezen?

Maak hier je afspraak voor het kiezen van huurkleding. Hierbij kan slechts één persoon de pakken passen.

 

De rest van de suite maakt een afzonderlijke afspraak om de pakken op een later moment te komen passen.

Stap 1 bij het huren van een pak

Definitief passen aangekocht pak

Bij deze afspraak kijken we welke aanpassingen er nodig zijn om uw pak perfect te laten passen.

Stap 2 bij het kopen van een pak

Huurkleding passen 1 persoon

Kies een geschikt moment voor het passen van ceremoniekledij die op voorhand al gekozen werd.

In de huurprijs is 1 pasbeurt inbegrepen. Uitzonderlijk, zoals bij zware gewichtsverandering, kan er herpast worden.

Stap 2 bij het huren van een pak

Afhaling gekocht pak 

Tijdens het afhaalmoment kan je genieten van een laatste pasbeurt om ervoor te zorgen dat je zal schitteren op je mooiste dag.

Stap 3 bij het kopen van een pak

Huurkleding passen 2 personen

Kies een geschikt moment voor het passen van ceremoniekledij die op voorhand al gekozen werd.

In de huurprijs is 1 pasbeurt inbegrepen per persoon. Uitzonderlijk, zoals bij zware gewichtsverandering, kan er herpast worden.

Stap 2 bij het huren van een pak

Huurkleding passen groepen

Voor het passen van ceremoniekledij vanaf 3 personen wordt er telefonisch een afspraak gemaakt.

In de huurprijs is 1 pasbeurt inbegrepen per persoon. Uitzonderlijk, zoals bij zware gewichtsverandering, kan er herpast worden.

Stap 2 bij het huren van een pak

cropped-Logo-De-Baerdemaeker_edited.png

Hoe helpen we jou?

Unieke service
 

Bij onze service draait alles om jou! We nemen graag de tijd om jou als klant te leren kennen. Door aandachtig naar je wensen te luisteren ontdekken we je stijlvoorkeuren. Vervolgens zoeken we samen in onze uitgebreide collectie de meest geschikte modellen, rekening houdend met jouw persoonlijkheid, figuur en uitstraling.

Bij het kiezen van je (trouw)pak begeleiden we je stap voor stap. Met talrijke keuzemogelijkheden in stijl, materiaal, pasvorm en kleur, staan we paraat om je te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit. We geven deskundig advies over bijpassende accessoires zoals een hemd, een strik, bretellen, schoenen en meer.

Tenslotte maken we alles op maat in eigen atelier. Indien mogelijk voeren we de retouches meteen uit, zo kan je het verschil meteen ervaren. Bijvoorbeeld, als de broekspijp versmald moet worden, spelden we dit niet af maar werken we meteen met naald en draad. Zo voel je de aanpassing meteen, zowel staand als zittend. Als het resultaat helemaal naar wens is, maken we de aanpassing definitief.
 

 

Vakmanschap
 

Een pak op maat brengen is vanzelfsprekend bij ons. Zowel bij onze ready-to-wear-collectie als bij het gepersonaliseerd maatwerk moet het pak goed zitten. Met 30 jaar ervaring op de teller zien we welke aanpassingen er nodig zijn om een pak of hemd passend te maken aan jouw unieke lichaamsbouw.

 

Trouwpak specialisatie
 

In onze winkel wordt speciale aandacht gegeven aan trouwpakken, en dit al meer dan 40 jaar. Onze collecties van Immediate, Good Manners, Roberto Vincentti en Digel brengen de wow-factor met prachtige stoffenkeuze, mooie kleuren, speciaal afgewerkte knopen en een jonge snit. Met deze trouwpakken straal je en wordt je trouwdag gegarandeerd onvergetelijk.

 

Van A tot Z
 

Bij ons vind je alles om je trouwpak tot in de puntjes te perfectioneren. Van Accessoires tot Zijden trouwpakken, we hebben het allemaal! Laat ons je helpen bij het kiezen van je pak, hemd, strik, das, bretellen, riem, schoenen en sokken. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om aan jouw smaak en voorkeur te voldoen. Let’s make your wedding style unforgettable!

bottom of page